Duktig städfirma i Enköping

Hej alla och välkomna till min blogg! Jag tänkte att jag i detta inlägg skulle berätta lite om en städfirma som jag tog hjälp av efter en konferensfest som hade gått väldigt vild till! Denna städfirma vid namn Ecomer Cleaning & Consulting är då ett företag som alltså erbjuder städtjänster i Enköping och eftersom jag har mitt företag där så tog jag hjälp av denna firma som jag då hade blivit rekommenderad från en vän att ta kontakt med. Vi hade som sagt haft en väldigt stor tillställning med omkring närmare hundra stycken anställda som närvarande och med det sagt, så blev det verkligen väldigt stökigt och eftersom vi då hade stökat ner hela vår lokal som är väldigt stor så kände jag att jag verkligen behövde hjälp med att fixa i ordning detta, då jag behövde tid att fokusera på annan planering i arbetet och andra viktiga ärenden som kommit upp, samt att mina anställda hade väldigt mycket uppdrag och arbeten som de då behövde lägga all sin energi och tid på.

Jag skulle vilja rekommendera denna firma som då heter Ecomer Cleaning & Consulting som då hjälpte oss att städa efter vår tillställning! Det jag skulle vilja rekommendera allra främst med detta företag var att de var väldigt kunniga och utförde sitt arbete väldigt snabbt! Detta gjorde det väldigt underlättande för mig som företagare och chef som behövde spendera tid på kontoret för planering och dylikt. De var även väldigt lätta att planera och komma överens med, och förstod precis hur jag ville ha det! Med detta sagt så hoppas jag att ni som behöver hjälp av en städfirma om ni bor i eller runt Enköping som rekommenderar jag verkligen detta företag!