En hud att ta tillvara på

Jag har alltid haft problem med min hy och det är riktigt tråkigt för det har gett mig väldigt dålig självkänsla, det har gjort mig osäker att röra mig i sociala sammanhang och jag var väldigt sluten i min kompiskrets. Jag gjorde det till en större grej än vad det var men det var fortfarande en grej för mig. Det var framförallt i högstadiet som det var som värst men idag lider jag ingenting av det och det har jag mycket GT Hudvård i Halmstad att tacka för. Dit går jag emellanåt och får en hudvårds-behandling som mjukgör, rengör, återfuktar, öppnar porer med mera med mera. Jag har gjort flera olika typer av behandlingar där men jag började att gå på hudvård i Halmstad när jag var i fjortonårsåldern. Min mamma hade också en del problem med sin hy när hon var ung och därför var hon noga med att vi skulle göra allt för att det skulle bli så lindrigt som möjligt, vilket jag tror det blev nu när man kollar tillbaka å det i efterhand. Det är inte bara för sådana som jag som det är viktigt med hudvård, det är viktigt för alla att ta hand om sin hy, gammal som ung, man som kvinna. Om man inte börjar göra det i tid så riskerar man att få komplikationer i framtiden. Det finns mycket att läsa på om och känna till kring hudvård, exempelvis att man alltid borde smörja in sig med solkräm i ansiktet för att man annars lättare får rynkor. Det finns flera tips att få och alla mina tips har jag fått av min mamma och GT Hudvård i Halmstad AB, all info har kommit från hudvårdssalongen, jag tror bara att mamma vill ta åt sig lite ära för att hon också kan en hel del om hudvård just nu.