Sova på en helt ny nivå

Jag har aldrig haft mörkläggningsgardiner. När jag var lite så hade vi vanliga gardiner som vi drog för på kvällarna, det var aldrig mörkt under nätterna på sommaren. När jag flyttade till in första lägenhet så hade vi vanliga persienner som satt fast i fönstret de gjorde det betydligt mörkare än vad jag var van vid men det går inte att jämföra dem med de persiennerna i Enskede som jag har idag. Det blir riktigt mörkt i rummet, oavsett hur ljust det är ute. Jag kan erkänna att jag aldrig har sovit så gott som jag har gjort sedan jag köpte dessa persienner hos Valla Persiennen i Enskede. De hade ett stort utbud av olika typer av persienner i olika storlekar, färger, mörkläggningsnivå och prisklasser. De var mycket tillmötesgående i deras service och de hjälpte mig med massor av saker och kunde besvara alla mina frågor kring de persienner som jag var intresserad utav. Efter besöket gick jag där ifrån med en beställning med leverans inom ett par dagar som de sedan hjälpte mig att montera. Sedan dess har jag sovit som en stock, knappt väckts av att alarmet går på morgonen. Då inser jag hur viktigt det har varit för mig med mörkt i rummet när jag ska sova för innan jag bytte till dessa persienner så sov jag alltid väldigt dåligt. Kunde ligga timmar på nätterna innan jag somnade och när jag väl somnade så sov jag väldigt lätt. Idag är det raka motsatsen och det har jag Valla Persiennen att tacka för. De erbjuder persienner i Sundbyberg, Täby, Huddinge, Nacka, Enskede och andra orter i och kring Stockholm.